SEO

Search Engine Optimization of SEO is voor de vindbaarheid van je website heel belangrijk. Hoe wordt je website gevonden? Er zijn een aantal factoren die zorgen dat je hoog bij de zoekresultaten van Google komt te staan. Dat je beter rankt, zogezegd.

Bezoekers komen op je website op verschillende manieren. Via een verwijzing (Refferal), via een advertentie (Paid Search), of via de zoekresultaten van Google (Organic Search).

Paid Search
Je kunt Google betalen om bovenaan te staan. Dit noemt men Paid Search. Van te voren geef je aan Google door op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Vervolgens zorg je dat deze woorden terug te vinden zijn in de content van je website. Ik kan een uitgelezen SEO Strategy opzetten en toepassen door de juiste keywords te bepalen en deze in relevante landingspagina’s te verwerken. Voor meer informatie hierover kun je me een mailtje sturen of het contactformulier invullen.

Organic Search
Je kunt de vindbaarheid van je website vergroten door te voldoen aan factoren als de snelheid van je website, de mobielvriendelijkheid, het gebruik van de alt-tag en de juiste zoektermen. Dit zijn allen middelen die je kunt aanpassen om hoger in Google te komen.

Zoek je een SEO specialist?
Ik kan je helpen met het optimaliseren van je website. Ik maak gebruik van SEO en website optimalisatie.